Vestergårds grafiska

Hej! Det är jag som är Mikaela på Vestergårds grafiska. 

Erfarenhet då?

Jag är en kreativ Art Director, Grafisk Formgivare och kommunikatör med en gedigen utbildning i färg, form, designteknik, kommunikation och projektledning. Jag har gjort mycket inom grafisk design och kommunikation. Allt från strategisk kommunikationsplanering, grafiska mallar, illustrationer, copytexter, banners, hemsidor, skyltning, mässor, foto, film, facebooksidor med mera. Jag har tretton års erfarenhet av att ha jobbat som Art Director, grafisk formgivare, marknadskoordinator och kommunikatör.

Vestergårds ligger i den idylliska byn Trälshult utanför Knäred i södra Halland. Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag kom till Trälshult, 15 år gammal och nykär. Inte visste jag då att jag skulle bosätta mig tillsammans med min kärlek på hans morföräldrars gård, renovera och bilda familj sådär 14 år senare. Men så blev det och jag kan säga att det är ett av de bästa beslut jag någonsin gjort!

 

Det är jag som är Mikaela på Vestergårds grafiska.

Mina vänner skulle nog beskriva mig som en kreativ och glad pratkvarn. Jag brinner för allt som handlar om att skapa, oavsett om det är en logga eller det är att pyssla med barnen - att vara kreativ är en del av min livsstil. 


Drömmen om att starta egen grafisk byrå fanns redan när jag pluggade till grafisk formgivare. Det tog bara 12 år för drömmen att bli sann... Men mycket erfarenhet, bred kunskap och ett stort nätverk har förvärvats på vägen! Så behöver du en ny proffsig grafisk profil till ditt företag, material till kalaset eller något annat inom grafisk design och kreativ kommunikation?

Varmt välkommen att kontakta mig!

NÅGRA AV MINA KUNDER